İnternette yapılacak en iyi 5 şey

İnternetin ilk kurulduğu yıllarda ziyaret edilecek çok az sayıda internet sitesi ve yapılacak şeyler vardı.Günümüzde ise milyonlarca web sitesi var ve biz bilgisayarın başına geçtiğimizde bu milyonlarca sitenin içinde kayboluyoruz.Ancak içlerinden bazıları çok güzel işte bende bu web siteleri arasında kaybolmamanız için bir kaç siteyi buldum ve tavsiye ediyorum.
Bu sitelerin ilki http://homokaasu.org bu sitede sevdiğiniz bir sanatçının resmi var ve siz ona sahip olmak istiyorsunuz bunun için yapmanız gereken bu siteye gidip o resmin devasa bir posterini yapabiliyorsunuz.
2-http://beemp3.com bu sitede ise adındanda anlaşıldığı gibi sevdiğiniz bir şarkıyı en kısa sürede bulup indirebilir yada dinleyebilirsiniz.
3-Herşeyi çevirin aklınıza gelebilecek her türlü birimi birbirine çevireblirsiniz 50 binin üzerindeki birim birbirine çevirebilirsiniz.işte adresi http://www.onlineconversion.com
4-link kontrolü kolayca yapabileceğiniz bir site web sayfalarındaki bağlantıları çalışıp çalışmadığını kontroleden bir site işte adresi http://www.linkleecher.com
şimdilik benim bulabildiğim bu kadar ilerleyen günlerde diğerlerinide paylaşacağım.
iyi eğlenceler


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.