Twitter'a dns ayarlarını değiştirerek girin

Twitter'a erişim yasaklandı. Bu haber 20.03.2104 itibarıyla uygulamaya konuldu. Gerekçeleri ne olursa olsun bir şeyi yasaklamak özgürlüğü kısıtlamak anlamına gelir.

Twittera nasıl girebiliriz dns ayarlarını değiştirebilirsiniz ben şu anda rahatlıkla girebiliyorum girdiğim dns ayarları google 8 8 8 8 ve 8 8 4 4 bu dns ayarlarıyla girebilirsiniz.

DNS AYARLARINI NASIL DEĞİŞTİRİRİM

Önce denetim masasına gidelim ağ ayarlarına tıklayalım çıkan sayfada sol menüde bağdaştırıcı ayarlarına tıklayalım açılan sayfada yerel ağ bağlantılarına tıklayalım çıkan sayfada özelliklere tıklayacağız yine önümüze gelen pencerede "internet protokol sürümü 4" yazan yere iki kez clik yaptıktan sonra gelen sayfada "aşağıdaki dns adreslerini kullan kutucugunu aktif hale getirip üstteki kutucuğa 8 8 8 8 yazıp alttaki kutucuğa ise 8 8 4 4 yazarak "çıkarken ayarları doğrula" kutucuğunu işaretleryip tamam basın bu kadar daha sonra bilgisayarınızı kapatıp tekrar açın işte yeni dns ayarlarınız hazır bu ayarlarla rahatlıkla twittera girebilirsiniz.

SMS İLE TWİTTERA NASIL MESAJ GÖNDEREBİLİRİM

Twitter yaptığı bir açıklama vardı cep telefonlarından sms ile twittera mesaj atabilirsiniz işte bunu nasıl yapacağız vodafon ve aveadan 2444 e mesaj atabilirsiniz turkcellden ise 2555 mesaj atarak ücretsiz twitter kullanabilirsiniz

Diğer girebilieceğiniz alternatif twittera girme yollarını googleden arama yaparak uygulayabilirsiniz.

Günceleme: Cep telefonlarından mesaj atarak twitter kullanmak ücretsiz diye yazmıştım malesef her attığınız mesaj başına 0.33 kuruş ödemesi varmış tekrar size gelen twitlere ödeme yapılmıyormuş.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.