İnternette gizli kalan eğlencelikler

İnterneti kullanıyoruz ama içindeki bir çok bilinmeyen keşfedilmeyi bekleyen o kadar çok şey var ki ben bir kaç tanesini buldum sizlerle paylaşak istedim.

-Bing arama motoru eminim bir kez kullanmışsınızdır. Bing.videos adrsine girdiğiniz zaman arama satırına herhangi bir sanatçının adını yazın size o sanatçının yer aldığı videoları önünüze getiriyor. Fare imleciyle videonun üzerine geldiğinizde size ön izleme yaptırıyor.

-Youtube'ye video yüklediniz ancak size fon müziği lazım. Fon müziği telif hakkı sebebiyle sahipleri tarafından silinmesi istenebilir bu yüzden telif hakkı olmayan fon müziği bulmanız gerekli. Youtube bunun kolayını bulmuş www.youtube.com/audiolibrary adresine girin sizin için 150 adet kadar ücretsiz ve telif hakkı olmayan yasal besteyi sunuyor her türden müzik bulabilirsiniz.

-Youtube'de klasik missile command oynayabilirsiniz nasıl mı? Youtubede bir video açın hiç bir yere tıklamadan klavyeniz ile 1980 yazın video aşağıya inecek ardından ekranda atari oyunu missile oyunu açılacak farenizle noktalara ateş etmeniz yeterli.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.