Pokemon Go nasıl indirilir nasıl oynanır?

Pokemon Go oyunu son bir haftadır gündemden düşmüyor. Pokemon Go oyunu nasıl oynanır diğer tüm oyunları aklınızdan çıkarın bu oyun çok değişik bir oyun gerçek kişilerle oynanan bir oyun.

Ülkemizde henüz resmi bir şekilde sunulmadı ancak oynamak isteyenler bir şekilde telefonlarına indirip oynanabiliyor ancak bu şu an için telefonlara zarar verebilir çünküğ henüz resmi sürümü ülkemizde indirime sunulmadı.

Pokemon go oyununu Türkiyede oynamak ve indirmek için IPhone de ayarlara girerek Yeni zelanda yada Avustralya mağazalarından hesap açarak indirebilirsiniz bunu yapmak için IPhone ayarlarına girerek Ülkeyi seçmenizle indirmek mümkün ancak bu uygulamayla indirmeniz telefonlarınıza zarar verme ihtimali ar bu yüzden ülkemizde resmi indirime sunulmasını beklemenizi öneririz.

POKEMON GO NASIL OYNANIR

Bu oyunda sanal bir karakter oluşturup pokemon avına çıkıyoruz olduğunuz yerde durarak yada gezerek pokemon avlayabilirsiniz Sokaklarda dolaşarak yakaladığınız pokemonları koleksiyon yapıp daha sonra diğer pokemon avcılarıyla oynamanız mümkün. Daha uzun yol katederek daha ender yeteneklere sahip pokemonları yakalamanız mümkün tabi bunun için daha çok yol almanız gerekmekte. Oyun içinde diğer bilgisayar oyunlarında olduğu gibi oyun içi satrın almalarda mevcut.

Pokemon Go oyunu konum bilgilerini kullandığı için şarjınızın dayanma gücü oldukça düşük yani şarzınızın her an bitması mümkün oluyor. Bu duruma dikkat etmeniz gerekiyor. Bir diğer dikkat etmeniz gereken ise pokemon Go oynarken her an yaralanma durumu olabilir örneğin pokemon bulmaya çalışırken önünüzü görmemeniz ve bunun sonucunda bir ağaca yada başka bir şeye çarpmak olası.
Bütün bunlara rağmen oyun ilk çıktığı haftadan itibaren milyonlarca kişiyi online oyun sahnesinde toplamayı başarmış durumda oyun oldukça değişik ve eğlenceli.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.