Adsense reklam yerleşimi nasıl olmalı

Amatör olarak web sitelerinden bloglardan kazanç sağlamak isteyen blogcular için en iyi kazanç Adsensedir.

Adsense Googlenin reklam platformudur. Googlenin en çok kazandığı sistemlerden biri. Adsense reklamını aldınız hemen para kazanmaya başlamak istiyorsunuz ama hemen kazanmak için reklamı sitelerinize doğru bir biçimde yerleştirmek zorundasınız. Öncelikle Adsense program politikalarını dikkate almak zorundasınız.


Adsense reklam yerleşimi İpuçları

-Öncelikle ziyaretcilerinizi düşünmek zorundasınız. Ziyaretcileri rahatsız etmeden nereye yerleştirebilirim.
-Ziyaretciler en çok nereye dikkat ediyorlar
-Ziyaretciler hangi sayfaları daha çok görüntüyorlar gibi.

DOĞRU REKLAM YERLEŞİMİ

Kendinizi ziyaretcilerin yerine koyun bloğunuza birde bu açıdan bakın yararlı olacaktır. Reklamları ziyaretcileri yormdana ve gözlerine sokmayacak şekilde yerleştirin. Aradıklarını kolayca bulabilen ziyaretci bloğunuza tekrar gelecektir. Ayrıca Adsense reklamı okuyucuların kolayca okuyabileceği  Adsense stillerini seçin.


Adsense reklamlarını içeriğin yanına,  yazının ortasına yerleştirin. Araştırmalar en çok tıklanan reklamın yazının yanına ve ortasına koyduğunuz reklamlar olduğunu ortaya koyuyor.Adsense reklamlarını içerikten tamamen farklı bir şekilde ayrı olmasına özen gösterin çünkü Adsense reklam politikalarına uyumlu olması gerekiyor.Reklamın içerik gibi değil reklam olduğunun belli olması gerekiyor aksi Adsense reklam politilkalarına uymaz bu ise sizi adsense sisteminsen atılmanıza neden olur.


YANLIŞ REKLAM YERLEŞİMİ
Son olarak  içeriğinizin  reklamdan ayrı olması içerik ve reklamın tamamen birbirinden farklı stilleride olması gerekiyor     ziyaretciler içeriğiniz için geliyor unutmayın.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.