Youtubede en çok kazanan 6 yaşındaki çocuk

İnternetin en büyük video paylaşım sitesi Youtube milyonlar kazandırıyor. Kendi youtube kanalını kuran 6 yaşındaki Amerikalı çocuk Ryan yılda ne kadar kazanıyor biliyor musunuz? tam 11 milyon dolar.




Biz yüzlerce video yüklüyoruz kanal kuruyoruz özgün videolar yüklüyoruz ancak bir türlü zengin olamıyoruz neden? 6 yaşındaki çocuk paraya para demiyor her hafta yüklediği videoyla ailesini zengin etmeye devam ediyor. Youtube kanalının sıkı durun 10 milyona yakın abonesi bulunuyor izlenme rakamları ise mart 2015 yılından bu güne tam 17 milyar kez izlenmiş durumda. Peki bu bir sihirmi var bu çocuk napıyorda bu kadar izleniyor ve bu kadar para kazanıyor. Ailesi daha 3 yaşındayken youtube ile tanıştığını söylüyor videolarında yeni aldıkları oyuncakları tanıtan 6 yaşındaki Ryan yorumlar yaparak muziplikler yaparak oyuncaklarını tanıtıyor.

Açıklanan verilere göre 6 yaşındaki Ryan Youtubeden en çok kazanan 8. kişisi bunu ünlü ekonomi dergisi Forbes yazıyor. Bu kadar izlenmesini uzmanlar şöyle açıklıyor çocuk video çekildiğinin farkında bile değil oyuncaklarını açarken önceden hazırlanmıyor tam bir sürpriz havası veriyor yani çok doğal içten gelen bir davranış sergiliyor.

Bu durum bazı forumlarda olumlu olumsuz eleştirilerde alıyor bazı anne ve babalar çocuklarını bu kanaldan alamaıklarını belirtiyorlar bazıları ise bunu faydalı buluyor. Ryan kanalı yorumlara kapalı bunuda belirtelim. İlgisini çekenler ve merak edenler için Ryan kanalına buradan tıklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.