İnternetten ücretsiz mp3 ve film indirin

İnternetten ücretsiz film yada mp3 indirmek ne kadar çok güncel değil mi?.Yazımızın başlığından da anlaşıldığı üzere internettedeki indirmelerin çoğu ya film yada mp3.İnternetten müzik yada film oyun arıyorsanız öncelikle yasadışı yollardan kaçınmalısınız.
Bazı siteler varki onlar ne legal nede ilegal, oyun film indirme sitelerinden  indirmek isteyenin çok dikkat etmesi gerekiyor nasıl mı? öncelikle film izlerken filmi bilgisayarınıza indirmek yerine online izleyebilirsiniz.
Şimdi size bir kaç film, oyun ve şarkı indirme sitesi tanıtalım.
http://www.abandonia.com .Bu siteden ücretsiz eski oyunları indirebilirsiniz bir çok klasik oyunları indirebileceğiniz bu sitede eski oyunları çalıştıracak programlarıda bulabilirsiniz.
http://www.dokus4.me : Bu siteden ücretsiz belgeseller izleyebilirsiniz bu sitede BBC ARD ZDF gibi kanallarda yayınlanan belgesellerede ulaşabilirsiniz.Ayrıca bir çok tarihi belgeselide izleyebilirsiniz.
http://www.mp33pm.co.uk/ :Bu sitede düzenli aralıklarla Bob Dylan, Jimi Hendrix ve Stevie Wonder gibi dünyaca ünlü sanatcıların  parçalarını yada konserlerini online radyoda yayınlıyor Dowload linkleri zaman zaman bir aktarım hizmeti üzerinden sıkıştırılmış şifreyle korunan Rapidshare dosyalarına yönlendiriyor ama şifreler herzaman "MP3@3pm"de bulunabiliyor.İndirim Paylessofts.net linkinden ulaşabilirsiniz.
İndirirken mutlaka herkesin kullanımına açık olduğundan emin olun.Unutmayın her indirdiğiniz şeylerden siz sorumlusunuz yasal olanlara itibar edin ilegal yollardan şarkı film indirmeyin.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.