Blogunuz için hafta sonu neler yapabilirsiniz

Bir bloğunuz var ancak blog ile fazla ilgilenemiyorsunuz. Zamanınız olmuyor ancak hafta sonları vakit harcayabilirsiniz. Hafta içi mesai ve rutin işlerden dolayı vakit ayıramadığınız için en uygun zaman hafta sonları olmakta.

Öyleyse hafta sonları bloğunuz için neler yapabilirsiniz şöyle bir göz atalm. Öncelikle içerik eklemeyi unutmayın blogunuz güncellendiği takdirde okunma sayısı artar ve o orandada google istediğiniz yere gelebilirsiniz.

Google analitik ile sitenizle ilgili ziyaretçileri ve daha bir çok sayısal verilere ulaşarak detaylı incelemeler yapın. Bu incelemeden hangi konular daha fazla ön planda kalmış hangi konular daha fazla okunmuş bu verilere ulaşarak bloğunuza yazacağınız konuları bilebilirsiniz.

Hafta sonu yapacağınız en güzel incelemenin biride rakipleriniz sitelerini incelemek ve buralarda gördüğnüz beğendiğiniz şeyleri not alarak kendi bloğunuz için fikir verebilir.

Siteniz ile ilgili anahtar kelimeleri google da aratarak ilk sıraları görebilirsiniz.

Hafta sonları siteniz ile ilgili benim aklıma gelenler bunlar ancak yapacaklarınız sadece hafta sonu ile sınırlamayın hafta sonu bloğunuz  ile ilgigi aldığınız kararları hazırlıkları aldığınız notları hafta içi uygulamayı sakın unutmayın

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.