İnternette yapılacak en iyi 6 şey

İnternette yapılacak en iyi şeyleri şu yazımda bulabildiklerimi yazmıştım bu yazımdakide şu ana uyguladıklarım. İnternette yapılacak en iyi şeylere örnekler:

1-Web siteniz yada bloğunuz için anketler düzenleyebilirsiniz bunun için Şu adrese müracat edin. Üstelik ücretsiz ve yapması çok kolay birde üstüne türkçe versiyonlu.

2-Diziler şu sıralarda en populer çağını yaşıyor tv kanallarında yüzlerce dizi var. İzleyeiyorsanız üzülmeyin internetten yapılacaklara eklediğimiz tvyo ile müzik, dizi, spor ve bir çok eğlence programını ücretsiz seyredebilirsiniz.

3-Resim stoğu bu sitede binlerce görsel var ihtiyaç duyanlar için özellikle grafik tasarımcıları için önerilebilinir. ücretsiz Üye olmanız gerekli üye olduktan sonra istediğiniz görseli bilgisayarınıza indirebilirsiniz. yalnız eğer görselde lisans durumu ücretli olanlarda olabiliyor indirmeden önce lisans durumunu incelemenizde yarar var.

4-İnternetten bir yazı gördünüz ancak yazının fontu bir harika ama adını bilmiyorsunuz işte bu site size yardıma hazır yapmanız gereken beğendiğiniz yazıyı ekran görüntüsünü alın ardından imaj dosyasını siteye yükleyin kontrol edin ardından site size hangi fontla yazıldığını adını veriyor.

5-Canınız sıkıldı ne yapmalı diye düşünürken  web kameranızdan resminizi çekin ve bu siteye bağlanın bağlanmadan önce resminizide çekmenize gerek yok web kamerası açıkken siz hareketliyken de efekt uygulayabilirsiniz  istediğiniz açıyı yakaladığınız anda efeklerin altındaki fotograf makinei ikonuna tıklayın gerisi bu sitede

6-İstediğiniz tüm sesler burada örneğin web sitenize girş yapan birisine duymasını istediğiniz kapı tıklatma  sesi var arı sesi var yani aklınıza gelebilecek tüm sesler emrinizde üstelik istediğiniz formatta detone olmuş müzik aletleri yani aradığınız her ses burada

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.