Paypal hakkında merak edilenler

Bildiğiniz üzere paypal ani bir kararla türkiyeden çekildiğini duyurdu peki şimdi ne olacak. 6 hazirandan sonra bu hizmeti durduracak olan paypal bir çok soru soruldu işte o sorulara verilen cevaplar.

- Neler olduğu hakkında bilgi verebilir misiniz?
PayPal olarak Türkiye’deki faaliyetlerimizi durdurduğumuzu üzülerek bildirmekteyiz. 6 Haziran 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türkiye’deki müşterilerimiz PayPal hesapları üzerinden para gönderme ve alma işlemi yapamayacaklardır. Ancak müşterilerimiz PayPal hesaplarına giriş yapabilir ve varsa hesaplarındaki bakiyeyi Türkiye’deki banka hesaplarına aktarabilirler
- PayPal Türkiye’deki operasyonlarını neden durduruyor?
Türkiye’de ödeme faaliyetlerinde bulunmak için yaptığımız lisans başvurusunun BDDK tarafından reddi nedeniyle faaliyetlerimizi durdurmaktan başka bir seçeneğimiz bulunmamaktadır.
Gelecekte Türkiye'deki müşterilerimize yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmalarımız devam edecektir.
- PayPal hizmetini kullanmaya devam edebilir miyim?
Artık Türkiye’deki müşterilerimiz 6 Haziran 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere PayPal hesapları üzerinden para gönderme ve alma işlemi yapamayacaklardır. Ancak yeni bir duyuruya kadar mevcut PayPal hesaplarına giriş yaparak hesaplarındaki bakiyeyi banka hesaplarına aktarabileceklerdir
- Başka bir ülkede PayPal hesabı açabilir miyim?
Kullanıcıların ikamet ettikleri ülkede PayPal hesabı oluşturmaları gerekmektedir. Başka ülkelerde ikamet eden müşterilerimiz PayPal hesaplarını kullanmaya devam edebilirler.
-PayPal hesabımdan paramı nasıl alabilirim?
Aşağıdaki adımları izleyerek PayPal hesabınızdaki bakiyeyi Türkiye'deki banka hesabınıza aktarabilirsiniz:
Bakiyenizi çekmek için:

* Hesabınıza giriş yapın.
* Özet sayfasında yer alan PayPal Bakiyesi'nden"Para Çekin"i tıklayın.
* Çekmek istediğiniz tutarı girin, çekilen paranın iletileceği banka hesabını seçin ve "Devam"ı tıklayın.
* Onay sayfasını inceleyin ve ardından "Gönder"i tıklayın.
Bakiyenin banka hesabınıza gönderilmesi 5 - 7 gün arası sürebilmektedir.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.