İnternette kıyafet nasıl satılır

İnternette kıyafet nasıl satılır. İkinci el kıyafet satmak öyle sanıldığı gibi zor değil bunun için yapmanız gereken iki temel olay var birincisi kıyafet satabileceğiniz siteler var oralarda satabilirsiniz ikincisi ise bir site kurarak satmanız mümkün olacaktır.




Türkiyede ikinci el kıyafet pazarı son yıllarda oldukça büyüdü. İkinci el kıyafet pazarı yaklaşık olarak değeri 18 milyar dolara ulaşmış durumda. Kıyafet satabileceğiniz platformlar şunlar:

1-GittiGidiyor: Alışveriş sitesi dünyanın en büyük ikinci alışveriş sitesi olan eBay tarafından yakın bir zamanda satın alınmıştı. Yaklaşık ayda 40 milyon ziyaretciye sahip sitede "nasıl satış yapılır" linkine tıklayarak kıyafet satışı yapabilirsiniz.

2-Dolap.com: Faaliyetine "elden ele moda" sloganıyla devam ettiren sitede ikinci el kıyafetb  satmak isteyenlerin yeri olan dolap.com sizin için iyi bir satış platformu olabilir.

3-Ortakdolap.com: Ortakdolap.com bu site sosyal sorumluluk projelerini öne çıkaran bir alışveriş sitesi.

4-ModaCruz.com:Kazanmak kazandırmak sloganını gerçeğe dönüştüren sitede iknci el kıyafet satmak mümkün.

Diğer bir kıyafet satmak için bir internet sitsi kurarak ikinci el kıyafet satmanız mümkün olabilir. Bununiçin bir alan adı alarak işe başlayabilirsiniz. Alacağınız alan adı yapacağınız işe uygun bir ad olamalı ve bu şekilde satış yapmanız mümkün olacaktır.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.