En popüler dijital müzik dinleme uygulamaları

Müziğin artık her an yanımızda olduğu bu yıllarda en iyi ve popüler müzik uygulamalarına bir göz atalım dedik.

Müzik dinlemek cihazlarımızla yaptığımız en önemi aktivite haline geldi. Bu kayifli aktiviteyi daha iyi ve eğlenceli hale getirmek için geliştiriciler çeşitli uygulamalar çıkarmakta bunlardan en iyilerini aşağıya çıkardık.



1-Fizy : Üye olmanız gereken bu müzik uygulamasında premium üyelikle milyonlarca şarkıyı dinleyebilirsiniz. Fizy aylık olarak 9,99 TL aylık/yıllık üyelik ücreti ile birçok video müzik ve radyo uygulamalarını dinlemeniz mümkün. Türkiyenin en büyük ve en çok dinlenilen yerli müzik platformudur. Fizy Apple ve Google play'den indirmeniz mümkün.




2-Spotify: Spotify İsveçli bir müzik akşı sağlayan Bir çok sony gibi bağımsız müzik şirketlerinin müziklerini yayınlayan Dünyanın bir çok yerinde dinlenen dijital müzik dinleme platformudur. Bir çok cihazda dinlenbilen spotify premium özelliğide bulunmakta ancak para vermedende milyonlarca şarkıyı online dinleyebilmeniz mümkün. Öncellikle bu adresten ücretsiz hesap oluşturman gerekli daha sonra istersen premium özeliğinede geçebilirsin. Daha sonra bilgisayarıa indirebilirsin ancak indirmek istemiyorsan spotify tarayıcından da indirmeden Web player sayfasına gidip dinlemen mümkün.




3- Deezer: İnternet üzerinden bir çok şarkıyı dinleyebileceğinizbu uygulamadır. Deezer diğer uygulamalar gibi hem ücretsiz hemde ücretli üyelikleri mevcut. Play store den indirerek açıp kayıt bölümünden kayıt olabilir ve müzik dinleyebilirsiniz. Deezer web sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.