Bedava dövme tasarımları olan siteler

Dövme sanatı ülkemizde yeni olmasına rağmen son yıllarda çok rağbet görmeye başladı. Büyük şehirlerde artık dövme yapan iş yerleri açılıyor ve bir çok insan dövme yaptırmaya geliyor.






Dövme vucudumuzun herhangi bir yerinde anlatmak istediklerimizi dövme olarak yaptırıyoruz. Yıllardır internette yaratıcı dövme şekilleri barındıran siteler çoğalmaya başladı bir çok site inanılmaz derecede güzel eserlerle dövme yaptırmak isteyenlere yardımcı oluyor.

İşte internetten derlediğimiz dövme yaptırmak isteyenlere ilham kaynağı olacak ücretsiz dövme tasarımları sunan internet siteleri:


1-Tattoo.com: Dövme yaptırmak isteyenlerin internetteki ilk durağı kuşkusuz tatto.com adresi oluyor burada harika dövme tasarım fikirlerinin yanısıra dövme meraklıları için söyleşiler dövme ile ilgili haberler vb. mevcut.


2-Tattooton: Kendi dövmesini tasarlamak isteyenler için tasarlanan sitede çeşitli kategorilere ayrılmış dövmeler bulunmakta.





3-Instagram: Bu ünlü sitede hastagları takip etme özelliği sayesinde eklenen bir sürü dövme resimlerini bulabilir ve kendinize özel dövme tasarımlarını takip edebilirsiniz.


4-Tattoodo:Bu bir siteden öte bir sosysl ağ olarak dövme severlerin ilgisini çekmektedir. Beraberinden mobil ıygulamasıda bulunan sitede 30 milyondan fazla üyesi bulunmaktadı.


5-customtattoodesign: Bu sitede siz kendiniz dövme tasarımı yapabiliyorsunuz hazır değilde kendi dövme tasarımını siz yapabiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.