İPhone için en iyi 5 bedava egzersiz uygulaması

Evde kaldığımız bu günlerde sürekli spor yapmak zorlaşsada İPhone den sizlere en iyi ücretsiz egzersiz uygulamaları derledik. Evde kaldığımızda sürekli insanlar bir şeyler yemek istiyor tabi buda insanı hareketsiz kalarak kilo almasına yol açıyor. Evde rahatlıkla egzersiz yaparak kilo almanızı engelleyen bir çok uygulama mevcut İPhone kullananlar için en iyi ve bedava egzersiz uygulamaları.




1- RUNKEEPERBu bisiklet, yürüyüş ve diğer aktiviteleri içeren birçok ücretsiz egzersiz uygulamasından biridir. Ancak, en iyilerinden biri olarak öne çıkıyor. Konumunuza ve hareket verilerinize erişerek, RunKeeper ilerlemenizi bir harita üzerinde izleyebilir ve çizebilir. İlerlemenizde sık sık ses güncellemelerini tercih edebilir veya telefonunuzun dahili belleğinden müzik çalabilirsiniz. BURADAN indirebilirsiniz.



2-Strava: Bu uygulama genellikle bisiklet kullananlar için geçerlidir. İPhone için en iyi fitness uygulamalarından biri olarak, koşmayı izlemek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Ancak, birinci öncelik bisikleti tercih ediyor.

Tıpkı RunKeeper gibi, Strava da antrenmanlarınızı harita üzerinde izler ve çizer. Bu eşleme, yükseklik, hız ve aynı rotayı kullanan diğer sürücülerle karşılaştırmalar gibi önemli bilgileri içerir. BURADAN indirebilirsiniz.



3-Fitbod: Fitbod, vücut geliştirme, vücut şekillendirme, ağırlık kaldırma veya kuvvet antrenmanı için kullanabileceğiniz birçok uygulamadan biridir. Buradaki odak, kullanıcı tarafından oluşturulan bilgilere dayanarak kas gruplarına öncelik veren özelleştirilmiş egzersizler oluşturmaktır.

İlk olarak aktivite türünüzü, istediğiniz hedefleri ve haftada egzersiz sayısını seçin. Ardından, fitness seviyenize uyum sağlayan bir egzersiz planı alacaksınız. Bu planda, dahil edilen egzersiz egzersizlerinin açıklamalarını ve videolarını alacaksınız. Sahip olduğunuz spor salonu ekipmanının türünü de belirleyebilirsiniz.Uygulamayı BURADAN indirebilirsiniz.


4-Fitbit :İPhone için Fitbit uygulaması. Uygulama, koşu, yürüyüş ve yürüyüş izleme dahil bir etkinlik ve uyku izleyicisi olarak işlev görür. Antrenmanlarınızı kaydedebilir, yemeklerinizi kaydedebilir, hidrasyonu izleyebilir ve kendinizi motive etmek için kendi hedeflerinizi belirleyebilirsiniz.Uygulamayı indirmek için BURADAN indirin.




5-MyFitnessPal: Diyet, herhangi bir egzersiz rutininin önemli bir parçasıdır ve karbonhidratlar, protein ve yağ gibi şeyleri izlemek, uzun vadeli hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Ancak, kalori saymak için kağıt ve kaleme ihtiyacınız yok. MyFitnessPal, önceden kaydedilmiş altı milyondan fazla yiyecek ve bunları tanımanıza yardımcı olacak kullanışlı bir barkod tarayıcı ile yemeklerinizi ve atıştırmalıklarınızı günlüğe kaydetmenizi kolaylaştırır. Uygulamayı BURADAN indirebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.