Tik Tok takipçisi kazanmanın yolları

Çok kısa sürede tik tok takipçisi kazanmanın yolları. Son yılların en çok kısa video platformu tik tok artık herkesin çok rahat kullandığı bir sosyal medya oldu. Tıpkı diğer sosyalmedya gibi herkes daha çok videom izlensin diyor ancak bunun için yapmanız gerekenler var. İşte tik tok da takipçi kazanmanın yolları.
 videolarda işleyin..






TİK TOK TAKİPÇİ KAZANMANIN YOLLARI

1-Orjinal içerik gönderin: Diğer tik tok kullananlarla aynı türde video gönderirseniz bu sizin takipçi kazanma şansınızı düşürür. Bunun için özgün videolar çekin ve yollayın bu sizi benzersiz yapacaktır.Tik tok da şu anda binlerce dans eden insan videosu var sizde aynı şekilde dans ederek gönderirseniz bu size takipçi kazandırmaz daha orjinal fikirler bulun.

2-Videoları günlük yayınlayın: Videoları günlük olmasa bile haftada iki veya üç defa yayınlayacak şekilde plan yapın bu sizi güncelde tutacaktır böylece milyonlarca videoların arasında kaybolmazsınız.

3-Popüler müzikler kullanın: Tik tok ilk çıktığında müzik üzerine daha çok yoğunlaşmıştı. Tik tokta müzik için videolar yayınlayacaksanız daha çok güncel popüler müzik türleri kullanın.

4- Düet yapın: Tik tokta diğer kullanıcılarla düet deneyin bu popülerliğinizi artıracaktır. Diğer popüler tik tok kulanıcılarla işbirliği yapmanız takipçi sayısını artırır.

5-Tik toktaki popüler videolara bakın: Sizin için adlı bölüme göz atın. Milyonlarca beğeni alan takipçisi olan videoları seyredin bu videoları popüler yapan nedir nasıl bu kadar popüler olmuşlar izleyin ve öğrenin.

6-Trend konulara göre yayın: Diğer sosyal medyadakiler gibi hastagler açılır ancak trend olan bu konularda diğerlerinden farklı ne yapabiliriz bunu düşünün ve trendleri farklı bir şekilde videolarda işleyin. Bu durum sizin yayınladıklarınızı trend konularda bir adım öne çıkaracaktır.

7-Telefonunuzu yükseltin: Telefonunuz eğer kötü çekim yapıyorsa bu sizin için dezeavantajdır. Çünkü popüler tik tokçular videoları daha usta bir şekilde çekiyorlar. Düşünün kötü bir ortam ışık durumu bu videonuzu kötülerin içine atacaktır.

8-Diğerlerini takip etme: Tik tokta yada diğer sosyal medyada birilerini takip etmek her zaman kazandırır. Takip ettiğiniz kişiler her zaman kendini takip edenin kim olduğunu görmek tanımak ister bunnun için profiliniz onlar için ilgi çekici ve gerçekçi olmasını özen gösterin. 

9- Tik tok sayfanızı diğer medyalarda paylaşma: Tik tok profilinizi sosyal medyalarda tanıtmak ziyaretci çekmenize yardımcı olur.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.