App Store para iadesi nasıl yapılır

AppStore yanlışlıkla satın aldığınz uygulamaların para iadesini yapıyor.  Özellikle Çocukların sizden habersizce yaptığı satın almalardan sonra para iade sistemini gerçekleştirme olayı ortaya çıkmış.

App Store den para iadesi nasıl yapılır:


Peki, App Store’dan para iadesi almak için yapılması gerekenler neler? Bu rehberimizde App Store’dan yanlışlıkla satın aldığınız veya beğenmediğiniz uygulamaların ücretlerini nasıl geri alabileceksiniz.


App Store para iadesi alma nasıl yapılır?

1. AdımBuraya tıklayarak “Apple Sorun Bildir” sayfasını açın.
2. AdımApple Sorun Bildir sayfasına uygulamayı hangi Apple Kimliğiniz ile satın aldıysanız giriş yapın.
3. AdımApple Kimliğiniz ile giriş yaptıktan sonra, son 60 gün içerisinde satın almış olduğunuz uygulama, oyun, film, müzik ve kitaplar liste halinde görünecek.
4. AdımPara iadesi almak istediğiniz uygulama veya içeriklerin bölümünde yer alan “Sorun Bildir” bölümüne tıklayın.
5. Adım: Sorun bildire tıkladığınız zaman karşınıza çıkan “Sorun Seç” bölümünden sorununuza uygun olan seçeneği işaretleyin.

6. Adım: Seçmiş olduğunuz sorundan sonra “Bu sorunu açıklayın” bölümüne İngilizce açıklama yazmanız gerekecek. Bu adımda ileri düzey İngilizce bilmenize gerek yok. Kaba taslak: “I didn’t want to buy this application. I want refund.” Yazmanız yeterli olacaktır.
7. AdımApple bu açıklamayı dikkate alıyor ve uygulamanın ücretini satın almış olduğunuz kredi kartına 10 gün içerisinde iade ediyor. Uygulama iade edildikten sonra uygulama güncellemelerini yükleyemeyeceğinizi ve indiremeyeceğinizi belirtelim
shiftdelete

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.