SEO uyumlu blog yazısı nasıl yazılır

Günümüzde bir çok site hızlı gelişmek için bir sürü para harcıyor reklamlar sosyal medya vs. ancak blog yazısını seo uyumlu hale getirerek yazılması durumda blog yazınızın googlede en üst sıralarda olacağı kesin seo uyumlu blog yazsıs nasıl yazılır yazınızı seo uyumlu hale getirmenin yolları nelerdir.

Kaliteli blog yazılarının olmadığı siteler her zaman ziyaretci kaybetmeye mahkum oluyor ziyaretci kaliteli seo uyumlu blog yazısı görmedikten sonra sitenizi hemen terk ediyor buda sitenizin zamanla ziyaretci sayısını azalmasına neden oluyor. Bunun bir çarsi elbette var. SEO uyumlu blog yazısı yazmak peki seo uyumlu bir yazı nasıl yazılır.



Seo uyumlu başlık yazma

SEO uyumlu başlık yazarak işe başlayabilirsiniz. bunu  için yazı başlığının anahtar kelime içermesi şarttır örneğin konu "telefon incelemesi olsun" başlığınız "telefonu elimize aldık "olursa burda başlıkta anahtar kelime az olduğundan bu başlık işimize yaramaz.

- Bşlıkta anahtar kelimelere yer verin.
-Başlığın karekter sayısı 65-70 arası olmalı

Bağlantıya gelince bağlantınızın mutlaka içerikle doğrudan doğruya bağlantılı kelimelerden oluşması gereklidir tarayıcı google bunu makalelerinde öneriyor.

SEO Uyumlu yazı

En önemli noktaya geldik seo uyumlu yazı buradada önemli olan başlıktada olduğu gibi bol bol anahtar kelimelere yer vererek konuyu anlatın. İçerik en az 250 kelimeden oluşmalı en az yüzde 5 anahtar kelime kullanılmalı

Bütün bunları yapmakta başlarda biraz zorlanabilirsiniz ancak seo uyumlu blog yazsı yazdıktan sonra içeriklerin kalitelerinin arttığını ve ziyaretçi sayısında önemli ölçüde arttığına şahit olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.